MINDENT / ALL

Kiállítók:
Antalka Zsófia, Marcel Dani, Szinyova Gergő

Megnyitó / nyitvatartás
2024 Március 12. 18:00-20:00/ Március 13-28

K-P 12-18:00, Szo 14-18:00

Mit vágyunk igazán, és mi történne, ha egyszer tényleg megkapnánk? 

A kiállítás három olyan művészt mutat be egy-egy új művön keresztül, akinek a munkájában központi szerepet kap ez a kérdés. Antalka Zsófia, Szinyova Gergő és Marcel Dani alkotásai változatos nézőpontokból vizsgálják ezt a témát, miközben a posztszovjet emlékezet feldolgozásától, a politikai korrupción át, az elérhető álmokból eredő dilemmákig számos kihívással szembesítik a nézőt.

Antalka Zsófia, akit a Q Galériából is ismerhetünk, hamarosan az ACB Galériában mutatkozik be új munkákkal. Szinyova Gergő képeit a Kisterem Galériában láthattuk nemrég. Mindketten Budapesten élnek és dolgoznak. A Londonban élő Marcel Daninak több éves hiátus után ez lesz az első kiállítása Budapesten.

 

Bio

Antalka Zsófia (sz. 1994.) a Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő szakán végzett. Március elején nyíló kiállítása, a Minotaur, az ACB Galériában tekinthető meg. Következő bemutatkozása a Double Q Galériában lesz Hong Kongban.

Marcel Dani (sz.1992) Londonban él és dolgozik, ahol 2020-ban diplomázott a Royal College of Art festő MA szakán. Különböző nevek alatt kiállított Londonban és nemzetközileg, Shop / Sadie Coles, London, Serving the People, NYC, South London Gallery, London, Kupfer Gallery, London és Grove Gallery, London.

Szinyova Gergő (sz. 1986) Született Budapesten ahol azóta is él, túlél, küzd és boldogul.

Fotó: Lukács Máté