FÖLTÁMADÁS – U&K Hetek II.

Good morning Budapest!

Hosszú kihagyás után újra jelentkezik az Utca & Karrier Magazin! Június 25. és július 17. között elfoglaljuk az ISBN frissen felújított galériaterét, hogy bemutathassuk nektek a régóta készülő Ötödik magazinunkat, az U&K: Gold-ot! A következő hetekben pedig várunk titeket kiállításokra, beszélgetésekre és workshopokra. Hamarosan minden kiderül és föltámad!

2020. június 25-én 18:00 órától bemutatjuk a régóta várt ötödik számot. 

Cyberpunk, Jövő, Klíma, Para, ez az U&K Arany.

A Magazinról:

Az Utca & Karrier egy underground magazin politikáról, kultúráról és művészetről, a közép-európai térségből reflektálva a világra. Célja, hogy reprezentálja a kritikus, fiatal alkotói közeget, teret biztosítson új véleményeknek, gondolatoknak és intézményellenesen építsen intézményt.

A magazin 2018-ban alakult Budapesten, azóta is folyamatosan bővülő alkotói és szerzői

körrel működik és jelenik meg két havonta.

Alapítók: Tremmel Márk, Cserna Endre, Lődi Áron, Kiszler Dániel

Facebook esemény

Föltámadás – A magazin körül mozgolódó művészek kiállítása

Megnyitó: 2020.7.02. 19:00

Kiállítás időtartama: 2020.07.02-17.

A kiállítást megnyitja: Omon Wynfryth

Hosszú kihagyás után újra jelentkezünk, ezúttal egy csoportos kiállítással. Ez alkalommal nem csak az Utca & Karrier eddigi kontribútorait mutatjuk be, hanem megpróbálunk egy szélesebb körű, generációs választ találni a kultúra föltámasztására. (RIP Fekete György) 2020. Július 3-tól, olyan fiatal művészek alkotásai lesznek bemutatva az ISBN új galéria terében, akik mind egy új művészeti közeg releváns alkotói. Munkáik a valóság elfogadásáról, alkotói pozícióról és a jelenünk átvészeléséről szólnak. Kivégezve az új önsajnálat sötét szellemét, újragyarapítjuk a nemzeti harcmezőt a csíra fideszesek vérén táplált földön. 

Kiállítók névsora:

Vida Szabolcs, Jeneses Ádám, Kophelyi Dániel, Papp Fanni, Hoóz Anna, Katona Dóra  

Fotó: Grinberg Daniella, Simon Zsuzsanna