FISZ20 – könyvek, képek, évek – Kiállítás a Fiatal Írók Szövetsége első 20 évéről

2018. november 8. – december 5.

Megnyitó: 2018. november 8. 18:00

A Fiatal Írók Szövetsége működésének 20. évfordulója alkalmából interaktív kiállítást szervez. 2018 november 8-a és december 5-e között az ISBN – könyv+galéria ad otthont az írószervezet legkülönfélébb dokumentumainak. A kiállítást Antal Nikolett, a FISZ társelnöke nyitja meg.

A négy héten át megtekinthető kiállításon az írószervezet legfontosabb emlékeit, kulturális programjainak lenyomatait, történetének mérföldköveit tekinthetik meg az érdeklődők. A szervezők célja nem csupán az olvasókkal együtt történő visszatekintés, hanem a beavatás is a FISZ tevékenységének mindennapjaiba. Ebből adódóan e szűk egy hónapban nem csupán kiadványaik központi olvasóközönségét, hanem minden érdeklődőt szeretettel várnak az ISBN-be.

Irányítják a látogatót: vegye kezébe könyvet, lapozzon bele, szagolja meg, olvasson el néhány bekezdést. A falakon rendszeres és alkalmi programjaik plakátjai, fényképei gondoskodnak róla, hogy a szervezet működésének hangulatát mindenki átérezhesse. A könyvek audiovizuális formában kelnek életre, virtuálisan pedig a szervezet alapítói is megszólalnak.

Fotó: Simon Zsuzsanna