ISBN feat FKSE-PATRON Books 2017!

Felhívás és jelentkezési lap

Az idei PATRON karácsonyi műtárgyvásár és kiállítás keretében a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület és az ISBN könyv+galéria* közös művészeti kiadvány vásárt rendez 2017. december 12. és 21. között!
A vásáron az FKSE kiadványait, független publikációkat, zine-eket, kiállítási katalógusokat és egyéb szakmai kiadványokat teszünk elérhetővé kedvezményes áron. A vásáron szeretnénk lehetőséget biztosítani arra is, hogy az FKSE-t támogatni kívánó művészek és művészeti intézmények saját kiadványaikat árusíthassák.

Ha van eladási célra szánt saját artist bookod, photo bookod, fanzinod, kiállítási katalógusod, monográfiád, vagy egyéb kiadványod, amit szívesen árusítanál, jelentkezz!
Jelentkezési lap

Fontos, hogy a karácsonyi vásár után januártól hosszú távú bizományi árusításra is lesz lehetőség az ISBN-ben, ha érdekel a lehetőség, kérlek jelezd ezt a jelentkezési lapon.

A bevétel egy részét az egyesület működési költségeinek fedezésére szánjuk, így eladásaid után az FKSE 40% jutalékot kér, kérlek számolj ezzel a vételár kalkulációja során!

*Az ISBN könyv+galériáról: az ISBN egy most alapuló művészeti szakkönyvesbolt és kortársművészeti galéria, melynek első, pop-up eseménye a PATRON Books. Az ISBN – könyv&galéria legfontosabb missziója és célkitűzése a hazai és régiós, magyar és idegennyelvű, új és antikvár kortárs művészeti kiadványok, kiállítási katalógusok, zinek, artistbookok, photobookok és művészetelméleti kiadványok feltérképezése, összegyűjtése, kiállítása és forgalmazása. Az ISBN Budapesten, a VIII. kerületi Víg utcában található, pár perc sétára a Blaha Lujza tértől.
Pontos cím: 1084 Budapest, Víg utca 2.
A karácsonyi pop-up után a könyvesbolt és a galéria hivatalos megnyitó eseménye és első kiállítása 2018. január 22.-től lesz látható. Több infó az ISBN-ről itt

Fontos tudnivalók:
– A vásár pontos időpontja: 2017. december 12 – 21.
– MEGNYITÓ: 2017. december 12. (kedd) 18:00
– HELYSZÍN: ISBN könyv&galéria, 1084 Budapest, Víg utca 2.
– Jelentkezési határidő: 2017. december 10.
– Begyűjtés: 2017. november 15-december 5. (nyitvatartási időben az FKSE-ben, K, Cs, P: 14-18, Sze: 16-20, Szo: 14-18.) és 2017. december 5-11. ISBN könyv&galéria (1084 Budapest, Víg utca 2., K-Szo: 14-18:00, vagy előre egyeztetett időpontban)
-Az FKSE minden eladás után 40%-os jutalékot kér, amivel az FKSE fenntartásához járulsz hozzá!

Minden átvételről elismervény készül.

Kérdés esetén keress minket bátran!
Kapcsolattartó: Istvánkó Bea
isbn.books.gallery@gmail.com
+36204755781

Leave a Reply

Your email address will not be published.